SOZA netwerkevent januari 2023

FESTIVAL VAN
VERBINDING

De maker, de kenniswerker, de corporate, we hebben elkaar allemaal nodig.
Laten we samen verbinding maken!

Voor wie:
Wanneer:
Tijd:
Locatie:
ondernemende mensen
najaar 2023
van 16 tot 20 uur
de binnentuin van boetiekhotel Het Arsenaal, Delft

In het najaar van 2023 vindt de eerste editie van het festival van Verbinding plaats. Dit bijzondere netwerkevent is voor alle ondernemers, zzp’ers, MKB’ers, corporates, maar ook voor b.v. beleidsmedewerkers, om te zien waar kruisbestuiving kan ontstaan of andere waardevolle inspiraties mogelijk zijn.

Hoe kunnen we écht van toegevoegde waarde voor elkaar zijn en iets op het zakelijk vlak voor elkaar betekenen.

Wil je al eerste alle updates ontvangen
over het festival van Verbinding?

Schrijf je in voor onze
nieuwsbrief

Binnenplaats Hotel het Arsenaal te Delft

“*” geeft vereiste velden aan

Met dit formulier meld je je aan als standhouder voor ons netwerkevent ‘Festival van Verbinding’ op vrijdag 30 juni 2023 in boetiekhotel Het Arsenaal te Delft.

Deelname als exposant aan dit evenement kost € 99,- ex BTW.
Van dit bedrag regelen wij een ruimte op de vloer (2×2 m) waarop je jezelf kunt presenteren en een statafel. Een lage tafel is op deze locatie niet mogelijk. En uiteraard gaat jouw logo en de link naar jouw website mee in alle communicatie-uitingen die wij doen. Dus, hoe eerder je aanlevert, hoe meer exposure wij voor jou kunnen genereren!

Voor een afwijkende vloeroppervlakte geldt een afwijkende prijs. Neem voor meer informatie even contact met ons op.


“*” geeft vereiste velden aan

Met dit formulier meld je je aan als bezoeker van ons netwerkevent ‘Festival van Verbinding’ op vrijdag 30 juni 2023 in boetiekhotel Het Arsenaal te Delft.

Ontzettend leuk dat wij jou mogen verwelkomen als bezoeker op ons eerste bijzondere Festival van Verbinding Netwerkevent!

We vragen je nu alvast na te denken over wat jij wilt vinden tijdens dit netwerkevent, en wat jij de andere ondernemers kan bieden. Wij zorgen dan dat vraag en aanbod op een leuke manier bij elkaar gebracht worden, zodat we écht iets voor elkaar kunnen betekenen.

De kosten om het evenement te bezoeken bedragen € 10,00 incl. BTW per persoon. Hiervoor ontvang je van ons twee consumptiebonnen om bij de bar van het boetiekhotel te besteden.


Het Arsenaal is gevestigd in het pand van het voormalige Legermuseum in Delft en stamt nog uit de VOC tijd. Waar vroeger de specerijen uit ‘de Oost’ en later munitie werd opgeslagen, is nu een prachtig boektiekhotel gevestigd. Het pand is prachtig gerestaureerd en veel van de originele details zijn bewaard gebleven.

Ons netwerkevent zal plaatsvinden op de prachtige binnenplaats van het hotel, dat zomers als terras dient. Bij slecht weer verhuizen we naar binnen.

Het Arsenaal is prima bereikbaar per auto, parkeergarage ‘Zuidpoortgarage’ is op slechts enkele minuten lopen afstand, per fiets, er is een fietsenstalling voor de deur, en ook het station Delft is op slechts enkele minuten wandelen gelegen van het hotel.

Het adres van Het Arsenaal is Korte Geer 1, 2611 CA Delft.
Klik hier voor een Google maps link.